Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari Kuşadası Belediyesi başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

Ankaragücü Taraftarından Futbolculara Mezar Taşı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Ülkenin köklü takımlarından  Ankaragücü'nde taraftarlar tesisleri bastı ve play-off'a kalamadıkları için oyunculara tepkilerini hazırladıkları kağıttan mezar taşları ile gösterdiler. 

Sezonu Tuzlaspor mağlubiyeti ile kapatan Ankaragücü, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'nu 9. sırada tamamladı.

Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden Başkent temsilcisi, lig sıralamasında  ilk 5 içerisinde kendine yer bulamadığı için bir üst lige çıkma şansını kaybetti.

Ankaragücü taraftarı ise kulübün tesislerine kağıttan hazırladıkları mezar taşlarını kulüp tesislerinin tel örgülerine bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.