Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir? Muhbir

Ankaralı Galatasaraylılar Şampiyonluğu Kutladı

Galatasaray’ın 22’nci şampiyonluğu Ankara’da coşkuyla kutlandı. Başta Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS) olmak üzere bir araya gelen Ankaralı Galatasaraylılar, kupa heyecanını birlikte yaşadılar. 


Sarı kırmızı renklere gönül vermiş Ankaralılar, geleneksel “Galatasaray Pilavı”nda buluştu. Galatasaraylılar Birliği Gölbaşı Tesisi’nde gerçekleşen kutlamaya, katılım yoğun oldu. Galatasaraylı dernek üyelerinin bir araya geldiği kutlamada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Galatasaray’ın bu yıl 18’incisini kazandığı Türkiye Kupası ile 22’inci Süper Lig Şampiyonluk Kupası’nın da bulunduğu kutlamada, Ankaralı Galatasaraylılar keyifli bir gün geçirdi. Kutlama, şampiyonluk pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.