Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Antalyaspor Son Dakikalarda Bulduğu Gollerle Galip Geldi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor, son dakikalarda bulduğu gollerle deplasmanda Osmanlıspor'u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma hayatını kaybeden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav için 1 dakikalık saygı duruşundan sonra başladı. Osmanlısporlu futbolcular, seremoniye "İlhan ağabey seni çok özleyeceğiz, mekanın cennet olsun." yazılı pankartla çıktı.

Osmanlıspor İlk yarının son anlarında 45. dakikada öne geçti. Mehmet Güven'in ara pasında savunmanın arkasına sarkan Webo, hafif sol çaprazdan düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. 

İkinci yarıda karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi ile geçerken Antalyaspor son dakikada bulduğu gollerle rakibi Osmanlıspor'u şoke etti. 

89. dakikada Antalyaspor Mbilla ile önce beraberliği sonra 90+1 dakikada golcüsü Eto"o, ile 2-1 öne geçti. 
Karşılaşma, Antalyaspor'u 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.