Arda Turan Gündemi Değiştirdi

Milli takım uçağında bir gazeteciye saldıran Arda Turan ardından milli takım kampından ayrıldı ve yaptığı bir basın toplantısı ile milli takım kariyerine son verdiğini açıkladı.

Liglerin sona ermesinin ardından Dünya Kupası eleme maçı öncesi Makedonya ile berabere kalan milli takım Kosova maçı kampı için uçakla İtalya’ya geçerken Arda Turan kendisi hakkında ağır eleştiriler de bulunduğunu iddia ettiği gazeteci Bilal Meşe’ye saldırdı.
 
Gazeteciye sözlü ve fiziki müdahalede bulunduğu belirlenen Arda’yı arkadaşları sakinleştirirken, milli takım kaptanlığı yapan Arda Turan’nın bu hareketi bir anda tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı.
 
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim ile bir araya gelen Arda Turan’ın milli takım kampından ayrılmasına karar verilirken, milli oyuncu ise bir basın toplantısı düzenleyerek milli takım kariyerine son noktayı koyduğunu açıkladı.
 
Yaşanan bu gelişmelerin arından tartışmasız medyada bir anda ilk sıraya yükselen Arda Turan hakkında Medya Takip Ajansı Interpress’in yapmış olduğu incelemeye göre son bir haftada medyaya 7 bin 810 haber yansıdığı tespit edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.