Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Arda Turan'lı Barcelona Fark Attı

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında Barcelona, deplasmanda Sporting Gijon'u Arda Turan'ın 1 asist 1 gol ile tamamladığı maçta 5-0 mağlup etti.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında Barcelona, deplasmanda Sporting Gijon ile karşı karşıya geldi.
Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Barcelona , 29. dakikada Arda Turan'ın uzun topunda buluşan Suarez'in kaleciden sıyrılarak meşin yuvarlağı ağalara göndererek 1-0 öne geçti.
Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Katalan ekibi, ilk golden 3 dakika sonra  32. dakikada Sergi Roberto'nun vuruşunda direkten dönen topu tamamlayan Rafinha farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Barcelona'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın 2.yarısına da hızlı başlayan Barcelona, 74. dakikada Lora'nın 2. sarı karttan kırmızı görmesinden sonra çok rahatladı.
72. dakikada Luis Suarez'in yerine oyuna giren Neymar, Paco Alcacer'in direkten dönen topunu tamamlayıp farkı 3'e çıkarttı.
Maçta tamamen kontrolü eline alan ve tek kale oynayan Barcelona'da, 85. dakikada  Milli oyuncumuz Arda Turan'ın attığı golle fark 4'e çıktı. Karşılaşma böyle bitecek derken , 88. dakikada sahneye bir kez daha Neymar çıktı ve farkı 5'e çıkardı. 5-0
Milli futbolcu Arda Turan, 90 dakika sahada kaldığı maçı 1 gol, 1 asist istatistiğiyle tamamlayarak etkili bir performans ortaya koydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.