Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir

Arda Turan, Makro İnşaat Sponsorluğunda Başakşehir’e Transfer Oldu

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nün ana sponsoru Makro İnşaat’ın katkılarıyla gerçekleşen Arda Turan transferi yurtiçi ve yurtdışı spor dünyasında heyecan yarattı. Arda’nın Başakşehir’e transferinde büyük rol oynayan Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan “Arda Turan kendisini dünya çapında kanıtlamış çok başarılı bir futbolcu ve bizim milli değerimiz. Bu transferle Türkiye’nin çok önemli bir milli değerine sahip çıktık. Kulüp Başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ’ın vizyonuna güveniyor ve Başakşehir Futbol Kulübünü desteklemeye devam ediyoruz,” dedi.

Spor kamuoyunun haftalardır bir numaralı gündem maddesi olan Arda Turan transferi sonunda neticelendi. Başakşehir Futbol Kulübü’nün ana sponsoru Makro İnşaat’ın desteğiyle gerçekleşen transferin ardından değerlendirmelerde bulunan Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Arda Turan’ın milli bir değer olduğunun altını çizerek Başakşehir Futbol Kulübü’nün bu transferle yoluna çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan şunları söyledi: “Başta gayrimenkul sektörü olmak üzere sanayi, sağlık ve turizm alanlarında birçok yatırımı olan bir grubuz. Makro İnşaat markamızla Başakşehir başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok noktasında yatırımlarımız bulunuyor. Ancak Başakşehir bizim için ayrı bir önem taşıyor, çünkü kuruluşundan bu yana yer aldığımız, ailemizle oturduğumuz ve çok sevdiğimiz bir ilçemiz. Bu nedenle de Başakşehir ilçemizin sosyal, kültürel ve sportif anlamda gelişmesi, daha ileriye gitmesi için elimizden gelen her türlü desteği vermeye, Başakşehir’e olan bağlılığımızı göstermeye ve ilçemize olan borcumuzu elimizden geldiğince ödemeye daima gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz.”

2014 yılında kurulan Başakşehir Futbol Kulübü’ne daha ilk günden itibaren destek verdiklerinin altını çizen Ercan Uyan, “Hem Makro İnşaat markamızın Başakşehir’de yoğun yatırımlarının olması hem de Sayın Başkan Göksel Gümüşdağ ile 16 yıla uzanan kişisel dostluğumuzdan ötürü kulübün lansmanının hemen ertesi günü ana sponsor olarak görev üstlendik,” dedi.

Ercan Uyan sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Göksel Gümüşdağ ile Türk sporuna nasıl destek verebileceğimizi, kulübün kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerinin neler olabileceğini konuştuk, tespitler yaptık ve çalışmalar gerçekleştirdik. Bugün baktığımızda kulübün öngörülenden çok daha yüksek bir ilerleme performansı ortaya koyması, Sayın Gümüşdağ’ın vizyonunu ortaya çıkarmakta ve gelecek dönemler için de yüksek başarı elde edilmesi hedeflerini pekiştirmektedir. Bizler kendisinin vizyonuna güveniyoruz ve gelecek dönem hedeflerine ulaşılacağına yönelik olarak da inancımız tamdır ve desteğimiz sonuna kadar sürecektir. Ayrıca, Makro İnşaat olarak Başakşehir ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı da çok mutluyuz.”

“Arda Turan bizim milli değerimiz.”

Arda Turan’ın futbolumuzun nadir yetiştirdiği bir yetenek ve milli bir değer olduğunu belirten Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, bu transfere katkı yapmaktan ötürü mutluluk duyduklarını belirtti: “Arda Turan, dünya çapında kendisini kanıtlamış, yurtdışındaki futbol hayatında tüm dünya futbolseverlerinin gönlünü kazanmış son derece başarılı bir evladımız. Arda Turan bizim milli değerimiz. Milli değerlerimize öncelikle bizim sahip çıkmamız ve sahiplenmemiz lazım. Bu nedenle Türkiye’nin bu değerine sahip çıkmayı görev saydık. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Bunun aynı zamanda kendimize olan güvenin de bir göstergesi olduğunu düşünüyoruz. Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek elimizi taşın altına koyacağımızı ve bu transferin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa, maddi ve manevi her türlü desteği vereceğimizi belirttik. Neticede bu transferin gerçekleşmesine katkı verdiğimiz için mutlu ve gururluyuz. Arda Turan’ın başarılarına yenilerini ekleyeceğine, hem Başakşehir’e hem de Türk futboluna çok büyük katkı yapacağına inanıyor, transferin Başakşehirimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu vesileyle Sayın Başkanımız Göksel Gümüşdağ’a, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve ekibine, kulüpteki hepsi birbirinden kıymetli sayısız yıldız futbolcuya ve tüm ekibe ligin ikinci yarısında başarılar diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.