Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Arena'da Sevinen Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında  Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe son dakikada Josef de Souza'nın golüyle derbiyi 1-0 kazandı. 

Galatasaray'ın baştan sona baskılı oynadığı mücadelede gol bulamazken maçın uzatma dakikalarında 1 kez etkili geldiği pozisyonda golü bulan sarı lacivertliler Galatasaray karşısındaki geleneği sürdürerek maçı kazandı.



ilk yarıda Yasin Öztekin ve  Sneijder ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayan sarı kırmızılı ekip  İkinci yarıda da baskılı oynunu sürdürmesine karşın bir türlü istediği golü bulamadı.

 Sarı kırmızılılar ikinci yarıdada Bruma ve Garry Rodrigues ile etkili olsa da sonuca gidemedi. Fenerbahçe hücumda fazla etkili olamadığı maçta 90+1'inci dakikada Josef de Souza'nın golüyle derbiyi 1-0 kazandı. Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 53'e yükseltirken Galatasaray 49  puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.