Öne Çıkanlar medicana Fan Jinshi Galatasaray Manchester United sabancı üniversitesi Parkinson Hastalığı hülya avşar Goggle meteoroloji haberleri Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez POLİS EKİPLERİ Panathinaikos esnaf

Arjantin Rallisi'nde Kazanan Ott Tanak Oldu

10’uncu ayağı bu yıl 13-16 Eylül tarihlerinde Marmaris’te düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın bu sezonki beşinci yarışı Arjantin Rallisi, 26-29 Nisan tarihleri arasında Arjantin’de gerçekleşti. Yarışta deniz seviyesinden 2000 metre yüksekteki zorlu toprak etaplarda dünyaca ünlü pilotların kıyasıya mücadelesi nefesleri kesti. Arjantin Rallisi’nin kazananı ise Estonyalı Pilot Ott Tanak oldu.

Motor sporları dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 2018’deki beşinci yarışı Arjantin Rallisi 26-29 Nisan tarihlerinde Arjantin’de gerçekleşti. Spor tutkunlarının heyecanla yakından takip ettiği Arjantin Rallisi’ni birinci olarak tamamlayan isim ise Ott Tanak oldu. Tanak’ın birinci tamamladığı Arjantin Rallisi’ni Thierry Neuville ikinci, Dani Sordo üçüncü olarak tamamladı.

Dünya Ralli Şampiyonası’nda sezonun ilk yarışı olan Monte Carlo’yu son beş yılın Dünya Şampiyonu Sebastien Ogier, İsveç Rallisi’ni Thierry Neuville, Meksika ve Korsika Rallisi’ni de yine Ogier kazanmıştı. Geçtiğimiz sene düzenlenen Arjantin Rallisi’ni ise Red Bull sporcusu Thierry Neuville kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.