Aroma, Bursaspor’a Verdiği Desteği Bu Sezon da Sürdürüyor

Yıllardır Bursaspor’a destek veren Aroma, 2019–2020 sezonunda da Yeşil Beyazlıların yanında. Bursaspor’un vazgeçilmez destekçisi olan Aroma, bu sezon takımın “Meyve Suyu” ve “Tozluk” sponsoru oldu.

Bursa’da doğan ve Türkiye’nin meyve suyu markası haline gelen Aroma, Bursaspor’a olan gönül bağını, takıma desteğini devam ettirerek bir kez daha gözler önüne serdi. 2019-2020 sezonunda da Bursaspor’a destek veren Aroma,takımın “Meyve Suyu” ve “Tozluk” sponsoru oldu.

Aroma Türk Sporunun Yanında

50 yılı aşkın bir süredir meyve suyu sektörüne hizmet veren ve sektörün önde gelen markalarından biri olan Aroma, Türk sporuna katkısını Bursaspor’a verdiği destekle perçinliyor. Türk sporuna, özellikle de Türk futboluna özel önem veren Aroma, Bursaspor sponsorluğunu, futbola verdiği desteğin ayrılmaz bir parçası olarak görüyor.

%100 Meyve Suları ile Bursaspor’a Vitamin Desteği

Türkiye’de %100 meyve suyu kategorisinde ilk üretimi yapan meyve suyu firmalarından olan Aroma, ürünleriyle Bursasporlu futbolculara vitamin takviyesi yapıyor. Üretimden dağıtım noktasına kadar her aşamada, dalından koparılan meyvenin kalite ve lezzetinin korunması için çalışan Aroma, 1968 yılından bu yana tüketicilerine doğal ve lezzetli meyve suları sunuyor. Aroma %100 meyve sularında ilave şeker, koruyucu ve katkı maddeleri yer almıyor.

Bursaspor “Meyve Suyu” ve “Tozluk” sponsorluğu imza töreninde konuşma yapan Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç “Aroma, bu topraklarda doğmuş ve ürünlerini tüm Türkiye ve yurt dışına ulaştırmış bir marka. Yine bu topraklarda doğan ve başarıları ile adını Türk spor tarihine yazdıran Bursaspor’u sadece gönülden değil, sponsor olarak da desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni sezonda da Bursa’mızın sembolü, gurur kaynağımız Timsahlar’ın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ise “Aroma Bursa’nın sembol markalarından biri. Uzun yıllardır Bursaspor’a destek veren Aroma’nın, bu sezon da yanımızda olmasından büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BursasporAromaMeyve Suyu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.