Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Aroma, Galatasaray’ın Resmi Su Sponsoru

Aroma, 2019-2020 sezonunda tüm branşlarda Galatasaray’ın resmi “su sponsoru” oldu.


Türkiye’nin ilk meyve suyu markalarından Aroma, son lig şampiyonu, ülkemizin köklü kulüplerinden Galatasaray Spor Kulübü’nün (GSK) tüm branşlarda, 2019-2020 sezonu resmi “su sponsoru” oldu.

Son lig şampiyonuyla, Türkiye’nin ilk meyve suyu markalarından olan Aroma bir yıllık anlaşma imzaladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz; “Son iki yılda sponsorluk olarak Türk sporuna katkı azalırken, kulübümüzde bu konuda son aylarda çok olumlu gelişmeler kaydettik. Bunlardan biri de çok değerli bir marka olan Aroma. Aroma, bütün branşlarımıza su sponsoru olmuş, bunun yanı sıra birçok etkinliğe katkıda bulunmuştur. Camiamız adına, kendilerine bu değerli katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk konuyla ilgili olarak; bir yıl boyunca, son süper lig şampiyonu Galatasaray Spor Kulübü gibi köklü bir camianın sporcularının ve yönetiminin su ihtiyacını, ülkemizin yüksek pH değerine sahip suyu ile karşılamanın kendilerine gurur verdiğini belirtti. Ayrıca Duruk;“Bir yıl boyunca, güzide Galatasaray camiası ile birlikte Türk sporuna destek vermekten de büyük onur duyuyor, bunu, liderlerin işbirliği olarak görüyoruz. Anlaşmanın en önemli özelliği, sadece futbol değil, tüm spor branşlarında kapsaması. Ayrıca Aroma markası olarak, bu anlaşmayı daha da güçlendirmek ve kıymetli Galatasaray taraftarlarına da Aroma Doğal Kaynak Suyunu servis edebilmek için Aslanlı Yol olarak anılan alanda büyük bir stant açacağız.” dedi.


Alkali suve yüksek pH değeri

Aroma Doğal Kaynak Suyu, Uludağ’ın eteklerinde,2.020 metrede, markanın kendi kaynağından çıkan,alkali özellikli vepH değeri 8,15 olan bir doğal kaynak suyudur. Alkali su, asitlerin dışarı atılma sürecinde vücudumuza yardımcı olur. Ayrıca, vücuda destek olduğu için bağışıklık sistemimizi güçlendirir ve daha dinç hissetmemizi sağlar. Aroma Doğal Kaynak Suları sahip olduğu yüksek pH değeri ile oksijen tutar ve tazeliğini korur. Oksijeni yüksek sular ise tüketilmesi en uygun sular olarak bilinmektedir. Bağışıklık fonksiyonlarını güçlendirmeye, stres, huzursuzluk ve gerginlik gibi etmenleri en aza indirgemeye, yorgunluk hissini azaltmaya, konsantrasyonu artırmaya yardımcı olur. Her türlü diyete uygun olup, ideal kilonun korunmasını sağlamaya da yardımcıdır.

Zengin mineral içeriği

Aroma Doğal Kaynak Suyu, zengin mineral içeriğine de sahip. Bileşiğinde, kasların gevşemesini sağlayan, vücutta birçok işlemde destek görevi gören kalsiyum, magnezyum gibi faydalı mineraller bulunuyor. Markanın suyu ayrıca, düşük sodyum miktarı ile öne çıkıyor. Bilindiği gibi, düşük sodyum oranı, kalp ve damar sağlığını korumaya yardımcıdır.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAroma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.