Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ilaç SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ facebook süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg kredi ihracı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Arsenal, İngiltere Premier Lig'inde Liderliğe Yükseldi

Mesut Özil'in iyi bir performans sergilediği ve bir gol ve asistle tamamladığı maçta Bournemouth'u 2-0 yenen Arsenal, maç fazlasıyla İngiltere Premier Lig'in yeni lideri oldu.

Cumartesi günü deplasmanda Southampton'a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan, hayal kırıklığı yaşayan  ve lider olma şansını kaçıran Arsenal, 19. hafta mücadelesinde ligin yeni ekiplerinden Bournemouth'u ağırladı.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in 27. dakikada sağ kanattan kullandığı korner atışından ceza alanına ortaladığı topu kafa vuruşuyla Gabriel Paulista ağlara gönderdi ve ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Bu sezon üst üste 7 maçta asist yaparak rekor kıran 27 yaşındaki Özil, toplam 16 asiste ulaştı.

Arsene Wenger'in öğrencileri, Bournemouth'u 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.