Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Atiba ve Babel Basın Toplantısı Düzenledi

İki sene üst üste şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ın tecrübeli kanat oyuncusu Ryan Babel ve orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Sevilen tecrübeli oyuncu Hutchinson, Marcelo’nun transferiyle ilgili olarak,Marcelo önemli bir oyuncuydu bizim için, takıma çok önemli katkılar verdi. İyi bir tanışıklığımız vardı, kendisine iyi şanslar diliyorum. Pepe konusunda söylenecek çok söz yok. Çok önemli ve değerli bir oyuncu, kazanma karakteri olan bir oyuncu, ben burada da büyük bir etki yaratacağını düşünüyorum. Ondan öğreneceğim çok şey olacak” dedi.

“Yeni Hedefimiz Üst Üste 3. Şampiyonluğa Ulaşmak”

Hutchinson yaşadığı sakatlıklardan dolayı üzgün olduğunu belirttikten sonra, şu ifadeleri kullandı:

“Bireysel olarak sezonun son bölümünde sakatlanmam ve bu kadar önemli bir dönemde takıma katkı verememek beni hayal kırıklığına uğratmıştı, çok üzmüştü. Şampiyonlar Ligi’nde inanmamıza rağmen gruptan çıkamamamız, Avrupa Ligi’nde çeyrek finalde penaltılarla elenmemiz geçen sezonun en üzücü anlarıydı. Daha iyisini yapabilmek için hep birlikte çalışıyoruz. Lige iyi giriş yapabilirsek özgüvenimiz, inancımız yükselir. Böyle bir taraftar kitlesiyle, böyle tutkulu insanlarla kutlamalar tarifi imkansız bir duygu. Üst üste 2 yıl şampiyon olduk şimdi yeni hedefimiz üst üste 3. şampiyonluğa ulaşmak.Son 4 yılda çok büyük adımlar var ve takım adım adım ileriye gitti. Stadyum büyük etki yaptı, tesislerde değişimler oldu. Bu şekilde doğru yolda, doğru insanlarla devam etmek gerekiyor. Bu da kulübü daha ileriye taşıyacaktır.”

Babel: “Tam Anlamıyla Bir Golcü Değilim”

Takımdaki eksikliklerden dolayı değişik mevkilerde top koşturan Babel, toplantıda şunları söyledi:

“Forvet oynayabilirim kariyerim boyunca istatistiklerime bakarsanız tam anlamıyla bir golcü olduğumu söyleyemem. Bazı özelliklerim var, topu saklayabilirim, takımı öne taşıyabilirim, arkadaşlarımı pozisyona sokabilirim ancak tam anlamıyla bir golcü değilim.Deneyim sahibi olmak her zaman önemlidir. Pepe gibi bir oyuncu geldiğinde seviye atlamanız için size büyük bir katkı sağlar. Avrupa’da da büyük takımlarla başa çıkabilecek duruma geleceğiz. Avrupa kupalarında ileriye doğru 1 değil 2 adım atmamız gerekiyor.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.