Atiker Konyaspor Avrupa'ya Beraberlikle Veda Etti

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’ndaki son maçında deplasmanda Portekiz’in Vitoria Guimares takımı ile 1-1 berabere kalarak kupaya veda etti. 

Atiker Konyaspor deplasmanda maça hızlı ve etkili başladı. Temsilcimiz 15. dakikada Mehdi Bourabia’nın yaklaşık 25 metreden attığı muhteşem golle öne geçti. 0-1

Etkili oyununu sürdüren temsilcimi Malick Evouna ile ilk yarının son dakikalarında yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı.

İlk yarıyı temsilciliz deplasmanda 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarının sonhlarına doğru maç hareketlendi ve iki takım içinde gitti geldi, 77. dakikada Vitoria Guimares beraberliği yakaladı.  77.dakikada Ali Turan’ın ters dokunuşunda meşin yuvarlağın ağlarımıza gitmesiyle skordadenge geldi. 1-1

86. dakikada temsilcimiz dirge takıldı. Wilfred Moke’nin kafa vuruşu direkten döndü.

Bu dakikadan sonra evsahibi ekip uzatma dakikalarında bulduğu pozisyonlarda iki topu direkten dönerken şans bizden yanaydı. Atiker Konyaspor UEFA Avrupa Ligi’nde I Grubu’nu 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle ve topladığı 6 puan 3.sırada tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.