Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Atiker Konyaspor Braga'yı Elinden Kaçırdı

Atiker Konyaspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile 1-1 berabere kalarak ilk puanını aldı.

Atiker Konyaspor 9. dakikada Deni Milosevic ile 1-0 öne geçti. 55. dakikada Ahmed Hassan Braga adına eşitliği getiren gole imza attı. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu da belirledi: 1-1

Atiker Konyaspor gruptaki 3. maçında aldığı bu beraberlik avrupa kupalarında aldığı ilk puan oldu. 9. dakikada Deni Milosevic attığı golle Atiker Konyaspor'un Avrupa kupalarında ilk golünü atarak tarihe geçti.
Grubun diğer karşılaşmasında Shakhtar Donetsk sahasında Gent'i 5-0 yenerek puanını 9'a çıkararak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Gent ise 4 puanla 2. sırada kendine yer bulurken, Braga 2 puanla 3. sırada temsilcimiz Atiker Konyaspor aldığı 1 puanla son sırada bulunuyor. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.