Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Atletico Madrid Deplasmanda Real Madrid'i 1-0 Yendi

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. haftası Madrid derbisine sahne oldu. Madrid derbisinini Atletico Madrid deplasmanda 1-0 kazandı.

Atletico'ya 3 puanı getiren galibiyet golü 53. dakikada Antoine Griezmann kaydetti. Filipe Luis'in hazırladığı pozisyonda topu ağlara gönderen Griezmann, Atletico'ya tarihi bir galibiyet kazandırdı.

Son 3 sezondur Santiago Bernabeu Stadı'ndaki lig maçlarında Real Madrid'i yenen Atletico Madrid, bu özelliğiyle bir ilke imza attı.

Zinedine Zidane ilk yenilgisini tattı

Bu arada Real Madrid'in başında La Liga'da 8. maçına çıkan teknik direktör Zinedine Zidane, 5 galibiyet ve 2 beraberlikten sonra ilk yenilgisini yaşadı. Zidane yönetiminde Real Madrid, bu zamana kadar Santiago Bernabeu'da oynadığı maçlarda farklı galibiyetler almıştı. Real Madrid santiagoda Zidane yönetiminde gol atamadan yenildi.


Taraftardan "Florentino istifa" sesleri

Öte yandan Real Madridli taraftar, karşılaşmanın ikinci yarısında sık sık, "Florentino istifa" tezahüratları yaparak, kulüp başkanı Florentino Perez'i istifaya çağırdı. Santiago Bernabeu'daki taraftarlar 57. dakikada oyundan alınan James Rodriguez'i de ıslıkladı.

İspanyol basınında derbi maçla ilgili olarak, "Atletico Madrid, Real Madrid ile olan puan farkını 4'e çıkartmanın yanı sıra ezeli rakibini kurumsal bir krizin içine attı. Real Madrid'de sorunun gönderilen teknik direktör Rafael Benitez olmadığı bu maçta görüldü" yorumları yapıldı

Maçtan sonra Cristiano Ronaldo'dan takım arkadaşlarına eleştiri

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan derbi maçının ardından gazetecilere konuşan Cristiano Ronaldo, bu sezonki performansının sorulması üzerine, "Eğer hepsi benim düzeyimde olsaydı, ilk sırada yer alırdık" ifadesini kullandı.

Medyayı da eleştiren Ronaldo, "İspanyol basınında her yıl çok kötüymüşüm gibi gösteriliyor ama sayılar ve istatistikler hile yapmaz" değerlendirmesini yaptı.

"Çok iyiler ama..."

Portekizli futbolcu, "Hiçbir takım arkadaşımı ya da kimseyi küçümsemek istemiyorum ama en iyiler olmadığında kazanmak zor. Pepe, Benzema, Bale ve Marcelo ile oynamak benim hoşuma gidiyor. Bu, Jese, Lucas, Kovacic iyi değiller demek değil. Çok iyiler ama..." şeklinde görüş belirtti.

Ronaldo ayrıca, Real Madrid'de bu sezon yaşanan sakatlıklara da değinerek, "Sezon başında kötü hazırlıktan mıdır yoksa başka bir sebepten midir bilmiyorum ama çok fazla sakatlık yaşıyoruz. Bu da bize zarara veriyor" değerlendirmesinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.