Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon kurban bayramı

Avni Aker Kar Altında

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesinde kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu.

Trabzonspor Kulübü Stadyum ve Tesisler Koordinatörü Özer Bayraktar, yaptığı açıklamada, dün gece başlayan kar yağışının Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun da zeminini etkilediğini belirtti.

Bayraktar, maç öncesinde rutin olarak düzenlenen eş güdüm toplantısında zeminle ilgili durumun da görüşüldüğüne işaret ederek, "Saat 13.30'da statta kar temizleme çalışmasına başlanmasına karar verdik. Üç tane kar küreme aracımız ve 40 personelimiz var. Ortahisar Belediyesinden de bu konuda yardım alacağız. Statta gerekli olan malzemelerin temini yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, gözlemcileri de bize teşekkür etti. Doğal şartlar elverirse maç oynanacak" diye konuştu.

Kulüp olarak adeta seferberlik ilan ettiklerini vurgulayan Bayraktar, gereken çalışmalar neyse yapacaklarını, ancak doğa şartlarının da önemli olduğu vurguladı.

Öte yandan, stat çevresinde de ekipler tarafından temizleme çalışmalarına başlandığı görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.