Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin Yeni Teknik Direktörü Oldu

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre  Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldı. Geçtiğimiz yıl Atiker Konyaspor’un teknik direktörlüğünü yürüten Aykut Kocaman ve ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sitedeki açıklamada "Camiamızın yetiştirdiği önemli bir değer olan Sayın Aykut Kocaman’a yuvana ‘hoş geldin’ diyor, futbol takımımızın başında kendisine nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Kocaman, 1988-1996 yılları arasında futbol alanında Fenerbahçe forması giydi,  2010-2013 yılları arasında 1 lig ve 2 Türkiye Kupası zaferi ile birlikte UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final sevincini camiayaya yaşattı.  

İmza Töreni İlerleyen Günlerde Belirlenecek

Sitede yapılan açıklamada imza törenine dair detayların ilerleyen günlerde konuşulacağı belirtildi. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.