Aziz Yıldırım: UEFA'da final Oynayacağız

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli futbol takımının lig şampiyonluğunu kazanacağına inandığını belirterek, UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar çıkacak güçte olduklarını vurguladı.

Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin ocak ayı sayısındaki yazısında, 2015 yılını değerlendirdi ve 2016'dan beklentilerini aktardı. 

Geride kalan 2015 yılında yeniden yargılandıklarını ve beraat ederek suçsuzluklarının gün yüzüne çıkarak üzerlerindeki kara bulutlarının kalktığını bildirdi. .

Yeni yılda tüm branşlarda şampiyonluk hedeflediklerini;  Ligin ilk yarısını 2. Olarak tamamlayan  futbol takımımız, zirve koltuğundaki mücadelesinde lig sonunda kazanan gülen taraf olacaktır. UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 32 takım arasına girmenin mutluluğu içindeyiz. Rakibimiz Lokomotiv Moskova ile vereceğimiz iki sınavı başarıyla geçip, Basel yolunda emin adımlarla ilerleyecek güce sahip olduğumuza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, erkek ve kadın basketbol takımlarının Türkiye Ligi ve Avrupa'da önemli başarıları hedeflediğini belirterek, "Geçtiğimiz sezon THY Avrupa Ligi'nde kulüp tarihinde bir ilke imza atarak Dörtlü Final oynayan erkek basketbol takımımız için bu kulvardaki başarı, artık bir gelenek olarak anılacaktır. Takımımız, inanıyorum ki, bu sezon dördüncülükle de yetinmeyecektir. Spor Toto Basketbol Ligi'nde ise play-off'lardan lider çıkacak ve şampiyon olacaktır" görüşlerini aktardı.

Voleybol, yüzme, kürek, yelken, atletizm, boks ve masa tenisinde elde edilen başarılara değinen Yıldırım, "Her zaman belirttiğim gibi Fenerbahçe 'Spor' Kulübü, başarıya doymaz, doyamaz. Bu husus, sarı-lacivert genlerimize adeta kodlanmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.