Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

Balkanlarda İlk Gün 8 Madalya

Sırbistan’ın Nova Pazar kentinde başlayan Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonasında Türkiye ilk gün yapılan yarışmalarda üç altın olmak üzere toplam 8 madalya kazanarak güne damgasını vurdu.

Sırbistan’ın Nova Pazar kentinde  yapılan 76. Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nın ilk gününde Türkiye  Milli Takımı, 8 madalya kazandı. milliler, ilk gün üç altın, dört gümüş, bir de bronz madalya aldı.

Erkekler çekiç atmada Özkan Baltacı 71.92 lik derecesi ile podyumun ilk basamağına çıkarak ülkemize ilk altın madalyayı kazandırdı. 400 metre engelde Elif Yıldırım 58.67 lik derecesi altına uzanırken, 100 metrede Jak Ali Harvey 10.11 ile ülkemize üçüncü altın madalyayı kazandırdı.
1500 metre Levent Ateş 3:51.16, 5000 metrede Cihat Ulus 14:37.01 ile, 3000 metre su engelde 10:35.12 ile Fatma Demir ve sırıkla atlamada Buse Arıkazan 3.80 ile gümüş madalya kazandılar. 400 metre engelle Emel Şanlı 59.15 lik derecesi ile üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.