Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Başakşehir Kupaya Veda Etti, Twitter’da Ortalık Karıştı

Sporseverlerin pek çok konu hakkında bir araya gelip düşüncelerini paylaştığı Twitter futbol konuşmalarının en çok yapıldığı platformlardan biri olan Twitter’da dün iki futbol takımı arasında gerçekleşen tatlı atışmaya taraftarlar da ortak oldu.

Süperlig lideri Medipol Başakşehir’in Akınçorap Giresunspor’u 2-1 mağlup etmesine karşın kupaya veda etmesi Twitter’da çok konuşulurken Başakşehir’in resmi Twitter hesabından Giresunspor’a yazdığı esprili tweet taraftarları da çok eğlendirdi ve fotbolseverleri keyifli bir sohbete çekti.

Işte söz konusu o tweet:

Giresunspor’un bu esprili tweet’ine Başakşehir’’den yanıt gecikmedi ve aynı üslupta bir cevap da Başakşehir’’den geldi.

Giresunspor sonrasında ise Başakşehir’i tebrik etmeyi ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.