Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Başakşehir Puan Kaybetmeye Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta açılış maçında lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kaldı.  

Medipol Başakşehir deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kalarak son 6 maçın 5'inde puan kaybı yaşayarak avantajlı olduğu şampiyonlukta işi riske soktu.  

Süper ligde son 3 haftaya girilirken, Başakşehir aldığı beraberlik ile maç fazlalığı ile puanını 63'e yükseltirken, 2. sıradaki Galatasaray'ın 60, 3. sırada bulunan Beşiktaş'ın ise 59 puanı bulunuyor. Galatasaray ile Beşiktaş pazar günü karşı karşıya gelecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.