Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa fidase orman ve su işleri bakanlığı tüketici fiyat endeksi mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Başakşehir Turu Zora Soktu

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Başakşehir, sahasında Shakhtar Donetsk'e 2-1 mağlup olarak turu zora soktu. 
Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekibin üstünlüğü vardı.
24. dakikada Shakhtar'ın kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Ismaily'nin şutuna Cenk Ahmet ters bir bir vuruş yaptı. Kaleye yönelen top ağlarla buluştu ve konuk ekip 1-0 öne geçti.
41. dakikada konuk ekip farkı ikiye çıkardı.Ismaily'nin sol kanattan yaptığı ortaya Kovalenko kafayı vurdu ve farkı ikiye çıkarttı. Bu golle birlikte Shakhtar soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarının ilk dakikalarında Başakşehir güçlü rakibi karşısında biraz kıpırdanmaya başladı.
56. dakikada Visca'nın bireysel yetenekleriyle ceza sahasına taşıdığı top sonrası kendisine faul yapıldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre Belözoğlu'nun golüyle fark 1'e indi: 1-2.

Ancak kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Başakşehir sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.Turu zora sokarak rövanş'a bıraktı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.