Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN fenerbahçe Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan

Başkan Ali Koç: Acımızın Tarifi Yok

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ""Örnek kişiliği, asil duruşu, müthiş zekası, beyefendiliği, lafını esirgemeyen dobra karakteri, kendine has giyim stili, sıra dışı hikayeleri, eşsiz başarıları ve temsil ettikleriyle beraber, her şeyden öte iyi insanlığı ile efsane olmuş, adını altın harflerle tarihimize yazdırmış bir değerimizi, çok büyük bir Fenerbahçeliyi kaybettik.
Acımızın tarifi yok. Hem Fenerbahçe Spor Kulübü camiasının hem de Türkiye’nin başı sağ olsun..." dedi. 

Fenerbahçe'nin  tarihinde çok önemli bir yeri olan, adı Fenerbahçe ile özdeşleşen Can Bartu için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Başkan Ali Koç, "7 sene sonra bir efsanemizi daha uğurlamak için hep beraber buradayız. Efsanemiz Can Bartu’yu son yolculuğuna uğurladığımız bu üzüntülü günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve acımızı paylaşan herkese kulübümüz adına teşekkür eder, hepinizi saygıyla selamlarım. Bugün törenimize devletimizi temsilen teşrif eden iyi bir Fenerbahçeli olan Gençlik ve Spor Bakanımıza, burada bulunan devletimizin tüm temsilcilerine hem kulübüm hem de Bartu ailesi adına teşekküre derim. Bununla beraber vefat haberi geldiğinden itibaren üzüntümüzü hem aileyle hem de kulübümüzle telefonları, mektupları ve fakslarıyla paylaşan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi. 

Başkan Koç, "Örnek kişiliği, asil duruşu, müthiş zekası, beyefendiliği, lafını esirgemeyen dobra karakteri, kendine has giyim stili, sıra dışı hikayeleri, eşsiz başarıları ve temsil ettikleriyle beraber, her şeyden öte iyi insanlığı ile efsane olmuş, adını altın harflerle tarihimize yazdırmış bir değerimizi, çok büyük bir Fenerbahçeliyi kaybettik. Acımızın tarifi yok. Hem Fenerbahçe Spor Kulübü camiasının hem de Türkiye’nin başı sağ olsun...

Çoğumuz daha doğmadan hem İtalyanları sarsacak denli dünyalı hem de herkesten daha yerli ve milliydi. Ona hayran büyüyen nesiller, onun adını taşıyan nesillere dönüştü. Ona duydukları sevgi ve saygılarından dolayı tuttukları takımdan bağımsız kimi aileler oğullarına Can ya da Bartu ismini, kimi aileler de bir oğluna Can, diğer oğluna Bartu ismini verdiler. Türk spor tarihinde böyle sembol olmuş kaç sporcu var. Milyonları Fenerbahçe aşkıyla buluşturan kahramanımız, Can Bartu’muzu bundan sonra gelecek nesillere aktarmak şimdi bizlerin sorumluluğunda..." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.