Başkan Cengiz: “Madalyayı Galatasaray Taraftarı Adına Aldım”

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Mustafa Cengiz, Akhisarspor’u 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nı 18. kez kazandığı karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Mustafa Cengiz, “Öncelikle kupaya katılan Anadolu takımlarını kutluyorum, onlar için kupa bir şans, bir fırsat. Olanakları kısıtlı, bizler gibi değil. En önemlisi bu maçı taraftarımızın çevirdiği inanıyorum. Taraftarımızın gücünü tüm Türkiye gördü sanırım, tüm dünya zaten biliyor. Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Camiamıza, teknik kadroya çok teşekkür ediyorum. Tek tek oyunculara, ölümüne savaş veren ve neredeyse ayağını sahada bırakan, ki bir tanesi sevgili Emre Akbaba. Ona buradan selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Bir an evvel aramıza kavuşmasını diliyoruz. Sevgili yönetici kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. 7/24 çalışıyorlar, onlara çok çok teşekkür borçluyuz. Bu şampiyonluğun camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

Tabii ki son düdük çalınmadan ben hiçbir şey demem. Büyük konuşmamak gerek. Karşımızda gerçekten çok ciddi, iyi futbol oynayan bir rakibimiz var. Onlar da mücadele ediyorlar sahada. Hiç kimse merak etmesin sahada mücadele ediyoruz ve sahada elimizden geleni yapacağız. İnşallah mutlu sona ulaşacağız.

Bu bize gurur veriyor. Türkiye’de 3-4 ana kulüp var bütün kitleleri sürükleyen. Türkiye hep sıkıntılı anlarında deşarj unsuru olarak futbolu gören bir toplum. Bu toplumun içinde Galatasaray’ın bütün Anadolu’da böyle sevilmesi bizi çok mutlu ediyor. Rize’de olaylar oldu, protokol tribününde münferit olaylar oldu hiç hoşlanmadığımız. Hem Rize halkı, hem Rizespor seyircisi çok centilmendi. Asla bir kabalık, asla en ufak bir yanlış harekette bulunmadılar. Sivas halkının da gösterdiği gibi desteği, nezaketi, futbol centilmenliğini sergilediler. Ben Sivas halkına da misafirperverliği için çok çok teşekkür ederim.

Hayatımda ilk defa soyunma odasına indim. Keşke inmeseydim. Abdurrahim Bey ile bir sürü prim verdik. Espri yapıyorum tabii. Soyunma odası futbolcuların, teknik kadronun odası. Galatasaray taraftarı adına aldım madalyayı. Bu taraftarın madalyası.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Cengiz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.