Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Başkan Orman: Hayırlı Bir Sonuçla Döneceğimizi Umuyorum

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na yaptığı dostluk ziyaretinde yarın ki Porto maçından “hayırlı bir sonuçla döneceklerini umduğunu” söyledi.
 
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şu açıklamalarda bulundu: “Takımımız oldukça moralli. Biz de yarın ki Porto maçından hayırlı bir sonuçla döneceğimizi umuyorum. Geçen sene son karşılaşmada kaçırdığımız son 16  turuna bu yıl kalacağımızı düşünüyoruz”dedi.
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ziyaretinde Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da,” Beşiktaş’a Estadio do Dragao Stadında sonsuz başarılar diliyorum. Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahip bir kadroyu barındıran Beşiktaşımızın, Porto’dan istediğimiz sonuç elde edeceğini ümit ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.