Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

Basketbolun Değişmeyen Rengi Bu Yıl da Turuncu

ING Bank, 2016-2017 sezonunda Spor Toto Baksetbol Ligi’ne ING Bank markasıyla ana sponsor olmakla beraber sponsorluğunu 3 yıl daha uzattı
.
ING Bank, 2014-2015 sezonunda  Spor Toto Basketbol Ligi resmi sponsorluğunu, bu sezon da “Basketbolun değişmeyen rengi” sloganıyla sürdürdü.
Yeni sponsorluk anlaşmasına ilişkin değerlendirmede bulunan ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Uygun, Türkiye Basketbol Federasyonunun, ‘Efsaneler Yükseliyor’ sloganında meydan okuyan ve her zaman daha iyisini hedefleyen bir duruş sergilediğini söyledi.

Basketbola Yaptığımız Yatırım, Toplumsal Bir Yatırım”

Uygun, kitlesel bir spor dalına yönelik kapsamlı bir sponsorluk anlaşmasına imza atarken, bu duruşun ING’nin marka duruşuyla uyumlu olduğuna inandıklarını ifade ederek şunları söyledi:

 “Markamızın meydan okuyan, dinamik, cesur ve yenilikçi doğasıyla basketbolun önemli ölçüde örtüştüğünü düşünüyoruz. Basketbola yaptığımız yatırımı toplumsal bir yatırım olarak görüyoruz. Sporun gelişiminin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Basketbolda uluslararası başarılara imza atan takımlarımız var ve potansiyel çok güçlü. Böyle bir ligi desteklemek bizim için çok kıymetli. İş birliğimizi üç yıl daha uzatarak Türk basketbolunun gelişimine katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.