Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Belediye Başkanı Turgut: Başaracağız ve Kazanacağız

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 5’ici grupta mücadele eden Medcem Silifke Belediye spor, kendi evinde ağırladığı Belenspor’u 4-1 mağlup etti.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları Mehmet Kafes ve Ömer Savar, Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer’in izlediği, Silifke Şehir stadında oynanan maçın ilk yarısına Medcem Silifke Belediye spor hızlı başlarken, maçın ilk ve ikinci yarısıda daha baskın bir oyun sergileyerek, attığı peş peşe gollerle, futbolseverlere keyif dolu dakikalar yaşattı.
 
“Takımımızı Şampiyon Yapacağız”

Karşılaşma sonrası düşüncelerini dile getiren Başkan Turgut, takımlarını yalnız bırakmayarak bütün maçları fırsat buldukça yakından takip ettiğini söyledi. İki takımında maçı izlemeye gelen taraftarlara güzel bir futbol izlettiklerini ifade eden Turgut, “Biz takım olarak, Silifke olarak daha başarılı ve daha gayretli bir tavır sergiledik. Taraftarlarımızda bu heyecan ve başarıya coşku kattılar. Takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah takımımızı şampiyon yapacağız” açıklamasında bulundu.

Galibiyet sonrası futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Turgut, “Sizler bizim yüzümüzü güldürüyorsunuz. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın oyuncularını, teknik heyetini ve yöneticilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.