Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay atatürk operasyon başbakan binali yıldırım

Beşiktaş 2'de 2 Yaptı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki grubundaki ikinci maçında Almanya'nın Leipzig takımını 2-0 yendi. 

Şampiyonlar ligi'ne iyi bir başlangıç yapıp ilk maçında deplasmanda Porto'yu yenen temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Alman ekibi Leipzig'i ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 yenerek gruptaki puanını 6'ya yükseltti. Beşiktaş'ın gollerini 11. dakikada Ryan Guno Babel ve 43. dakikada Talisca kaydetti.

İlk yarıda etkili bir futbol oynayan temsilcimiz ikinci yarıda oyunu kontrol altında tutmak istesede 52 ve 58. dakikalarda Leipzig'in iki önemli gol pozisyonunu Fabri kurtardı. 52. dakikada Sabitzer'in şutunda köşe giden topu ve 58. dakikada yine Sabitzer yay içinden dönerek uzak köşeye giden topu Fabri parmaklarının ucuya topu kornere çeldi.

Kalan dakikalarda da Leipzig baskısını kalesinde gol görmeden atlatan temsilcimiz Beşiktaş, Leipzig'i 2-0 yenerek tarihinde ilk defa bir alman ekibini yenerken puanını 6'ya yükselterek gruptaki liderliğini sürdürdü.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.