Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd esnaf Koronavirüs TarımÜFE 10 Kasım amerika vakıfbank bahçeli terörist tsk

Beşiktaş 3 Puanı Tek Golle Aldı

Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni ikinci yarıda Talisca'nın ayağından kazandığı golle 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında üstün bir futbol ortaya koyarak yakaladığı çok sayıda fırsattan sadece 1 tanesini gole çevirerek üç puan almasını bildi. Beşiktaş bu galibiyetle Süper Lig'de avarajla ikinci sıraya yerleşti.

29. dakikada Beşiktaş'ta Babel kaleciden dönen topa ceza sahası içinde sahip oldu. Vuruşunda top auta gitti.

32. dakikada Gökhan'ın sağ taraftan ortaladığı topa ceza sahasında Negredo kafayla vurdu, top az farkla auta gitti. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Beşiktaş ikinci yarıya da rakibi Gençlerbirliği karşısında etkili başladı. 46. dakikada Atiba'nın ceza sahası içinde yaptığı vuruşta top kaleciden döndü.

53. dakikada Beşiktaş aradığı golü Talisca ile bularak öne geçti. Bu dakikada Tolgay'ın derinlemesine pasına hareketlenen Talisca'nın ceza sahası içinde yaptığı vuruşta kalacinin müdahalesine rağmen top filelere gitti. 1-0

Golden sonrada rakibi karşısında etkili olan Siyah Beyazlıların ikinci golü bulmasına Gençlerbirliği kalecisi izin vermedi ve karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Beşiktaş bu sonuçla puanını 50'ye çıkararak avarajla ikinci sıraya yerleşti ve maç fazlalığıyla lider Galatasaray ile de puanlarını eşitlemiş oldu. Gençlerbirliği ise 26 puanda kaldı ve tehlike sinyalleri vermeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.