Öne Çıkanlar Arap Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çeyiz Kadar Önemli Çin Ulusal Bayramı

Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Şifresiz Tivibu'da

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki derbi heyecanı sadece Tivibu'da yaşanacak. Beşiktaş HDI Sigorta'nın Galatasaray'ı konuk edeceği dev derbi, 31 Ekim Cumartesi 17.30'da şifresiz Tivibu Spor ekranlarında olacak. İskoçya Ligi'ndeki Kilmarnock-Rangers mücadelesi ise 1 Kasım Pazar 15.00'ten itibaren şifresiz olarak Tivibu Spor'da yayınlanacak.

Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki Beşiktaş HDI Sigorta-Galatasaray derbisi 31 Ekim Cumartesi günü saat 17.30'da şifresiz sadece Tivibu Spor’da ekranlara gelecek. Galatasaray'ın ligde altı maçta beş galibiyeti bulunurken, Beşiktaş oynadığı beş karşılaşmada iki galibiyet elde etti. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki Çankaya Üniversitesi-Hatay BŞB maçı da aynı gün şifresiz olarak Tivibu Spor'dan yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi'nde heyecan sürüyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yanı sıra ING Basketbol Süper Ligi'ndeki Bahçeşehir Koleji- Afyon Belediyesi, A.Petkim-Galatasaray, Darüşşafaka-Bursaspor, Tofaş-Fenerbahçe Beko, Fethiye Belediyespor-Beşiktaş, Gaziantep-Ormanspor, Türk Telekom-P.Karşıyaka ve Anadolu Efes-Büyükçekmece maçları sadece Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4'te seyirciyle buluşacak.

Rangers deplasmanda Kilmarnock'a konuk oluyor

Basketbolun dışında Belçika Ligi'ndeki Charleroi-Cercle Brugge, Club Brugge-Mechelen, Anderlecht-Antwerp, Hollanda Ligi'ndeki Emmen-Feyenord, PSV-Ado Den Haag, AZ Alkmaar-Waalwijk maçları da sadece Tivibu'da olacak. İskoçya Ligi'ndeki Kilmarnock-Rangers mücadelesi ise 1 Kasım Pazar günü 15.00'te itibaren şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izlenecek. Ayrıca İngiltere Premier Ligi'ndeki Sheffield United-Manchester City, West Ham United-Liverpool, Manchester United-Arsenal, Bundesliga'daki Köln-Bayern Munih, Freiburg- Leverkusen ve Formula 1'de sezonun 13'üncü yarışı olan İtalya Grand Prix'i de Tivibu 73. Kanal'daki S Sport ve Tivibu 74. Kanal'daki S Sport 2'den S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Spora dair her şey Tivibu'da

Avrupa'nın önde gelen futbol ligleri Hollanda Eredivisie, Belçika Jupiler Pro League ve İskoçya Premiership ligleri ile basketbolun en önemli organizasyonları FIBA Şampiyonlar Ligi ve EuroCup, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi sadece Tivibu Spor ekranlarında olacak. İngiltere Premier League, Almanya Bundesliga, Portekiz Premier Ligi, F1, NBA ve NFL heyecanı da 73 ve 74 no'lu kanallarda S Sport ve S Sport 2 ile Tivibu'da yaşanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.