Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari kuşadası başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk operasyon soner çetin

Beşiktaş, İkinci yarıda Kendine Geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Benfica karşı karşıya geldi. İlk yarıda 3-0 mağlup duruma düşen Beşiktaş ikinci yarıda rakibini yakalamayı başardı, Karşılaşma 3-3 sona erdi. Beşiktaş Gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.

Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Benfica karşısında ilk yarıya çok kötü başladı. 10. dakikada Mitroglou'nun pasıyla savunmanın arkasına sarkan Guedes, Fabricio'dan sıyrılarak topu boş kaleye gönderdi ve Benfica'yı 1-0 öne geçirdi.

25. dakikada Benfica farkı ikiye çıkardı. Benfica'da Semedo, ceza sahası sol çaprazından sert bir şutla topu ağlara gönderdi. 0-2

Benfica'nın golleri peş peşe gelmeye başladı. temsilcimiz yediği gollerin şokunu atlamadan Benfica 32. dakikada farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada top bizi sevsede artık yapacak bir şey yoktu. Benfica, soldan kullanılan serbest vuruşta Mitroglou'nun kafa vuruşunda top direkten döndü. Yunan futbolcunun kafayla ikinci denemesinde de direkten dönen topu bu kez Salvio kafayla tamamlamaya çalıştı. Yine direkten dönen topa son vuran Fejsa, Benfica'yı 3-0 öne geçirdi.  

Soyunma odasına temsilcimiz Beşiktaş 3-0 yenik gitti.

İkinci yarıda, ilk yarının aksine çok farklı bir Beşiktaş vardı.

58. dakikada Beşiktaş farkı ikiye indirdi. Beck'in sağdan ortasında Cenk Tosun'un şık vuruşunda siyah-beyazlılar skoru 1-3'e getirdi.  

82. dakikada fark 1'e indi. Bu dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Quaresma meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-3

Beşiktaş bu dakikadan sonra Benfica kalesine iyice yüklenmeye başladı. Maç böyle bitecek derken 89. dakikada temsilcimizin beraberlik golü geldi. Bu dakikada Quaresma'nın soldan ortasında topu önünde bulan Aboubakar meşin yuvarlağı filelere göndererek skoru 3-3 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz bu beraberlikle puanını 7'ye yükselterek tur şansını Dinamo Kiev maçına bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.