Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları Leningrad

Beşiktaş'ın Yeni Transferler İçin İmza Töreni Yapıldı

Beşiktaş'ın yeni transferleri; Shinji Kagawa, Burak Yılmaz, Nicolas Isimat Mirin ve Muhayer Oktay için Başkan Fikret Orman’ın katılımıyla Vodafone Park’ta bir imza töreni yapıldı.

İmza töreninde; Asbaşkan, Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Park’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Genel Sekreter, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, BJK Nevzat Demir Tesisleri ve Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ve Kartal Yuvalarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican de yer aldı.

Başkan Fikret Orman, imza töreninde yaptığı konuşmada; “Yeni transferlerimiz Beşiktaş’a hayırlı olsun. Zor bir süreç geçirdik. Takımdan ayrılan oyuncularımız oldu. Takımı gençleştirme fırsatımız oldu. Aramıza dört kıymetli oyuncu katıldı. Muhayer, uzun zamandır takip ettiğimiz U-21 Milli Takım oyuncusu. Kagawa’yı yaz döneminde transfer etmek istemiştik ama nasip bu zamanaymış. Çok mutlu olduk. Beşiktaş taraftarı da çok mutlu oldu. Çok da güzel bir başlangıç yaptı. Kagawa’nın bizden, bizim de Kagawa’dan mutlu olacağımıza inanıyorum. Mirin çok pozitif bir arkadaşımız. Uzun süre birlikte olacağımıza inanıyorum. Burak, sevdiğimiz bir oyuncu. Onun evi burası. Transfer döneminde evine dönmek istedi. Hocamız da istedi. Burak transferinde zorlanmadık. Trabzonspor’dan fedakarlık yaparak geldi. Camia başkanı olarak ona teşekkür ediyorum. Dört oyuncumuza da Beşiktaş’a hoş geldiniz diyorum.” dedi. 

İmza töreninde duygularını ifade eden yeni transferler ise şunları söyledi:

Muhayer Oktay: ‘Beşiktaş forması için savaşacağım’

“Beni buraya layık gördükleri için Başkanımız Fikret Orman ile Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e teşekkür ediyorum. Elimden geleni yapacağım ve forma için savaşacağım.”

Burak Yılmaz: ‘Camiaya layık olmak istiyorum’

“12 sene sonra Beşiktaş formasını giymeme imkan tanıyan Başkanımız Fikret Orman’a, Yönetim Kurulumuza ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapıp, camiaya layık olmak istiyorum.”

Shinji Kagawa: Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum’

“Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. Beni burada herkes çok iyi karşıladı. Takım olarak yukarı çıkacağımıza inanıyorum. Herkese teşekkür ediyorum. İstanbul muhteşem bir şehir. Beklediğim gibi takımda da harika bir atmosfer var.”

Nicolas Isimat Mirin: ‘İyi bir izlenim bırakmak istiyorum’

“Burada olduğum için mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Takım için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş’ta çok kaliteli oyuncular var. Vida, Gökhan, Caner gibi değerli isimlerle oynuyorum. İyi işler çıkarıp iyi bir izlenim bırakmak istiyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Burak Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.