Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Tarih Yazmaya Devam Ediyor!

Avon’un ana sponsor olduğu ve ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyon Ligi’nde temsil eden Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı, eleme grubundaki ikinci maçında Hollanda ekibi Twente ile karşılaştı. Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı 2-2 berabere kalarak yoluna devam ediyor.

40 ayrı takımın ön eleme maçlarına katıldığı organizasyonda Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı, gruptaki üçüncü ve son maçını 13 Ağustos'ta saat 19.30'da Ermenistan'ın Alashkert takımıyla oynayacak. Grubu lider bitiren takım bir üst tura çıkıyor.

Avon Genel Müdürü Orkun Gül, Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımıyla yapılan iş birliği ile ilgili şunlar söyledi: Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı’na ana sponsor olmaktan ve gelecekteki başarılara el ele koşacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Avrupa’da UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden futbolcularımıza başarılar diliyoruz ve her biriyle gurur duyuyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Avon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.