Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Beşiktaş Kaçtı, Kasımpaşa Yakaladı: 2-2

Süper Lig'in 2. hafta açılış maçında Beşiktaş Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş ilk yarıda 7. dakikada Babel ile öne geçmesine rağmen 23 dakikada Neumayr'ın golüne engel olamadı ve maça denge geldi. 1-1

Beşiktaş beraberlik golünden sonra tekrar Kasampaşa 'nın üzerine gitmeye başladı. Beşiktaş aradığı golü 34. dakikada Anderson Talisca'nın ayağından buldu. ve 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca soyunma odasına siyah Beyazlı ekip 2-1 önde gitti.

Beşiktaş ikinci yarıya kontrollü başladı. Kasımpaşaspor beraberlik için saldırsada etkili olamadı. 78. dakikada Kasımpaşa istediği golü buldu. Trezeguet Kasımpaşaspor'un beraberlik golünü atarken kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. Bu sonuçla iki takımda puanları paylaşırken, puanlarınıda 4'e yükseltmiş oldular. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.