Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Beşiktaş, Karabük'te Tek Golle 3 Puanı Aldı

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 79. dakikada Babel'in attığı golle 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.   

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen tek golle üç puanın sahibi oldu. İlk yarıda istediğini alamayan pozisyonları cömertce harcayan siyah Beyazlı ekip soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

İkinci yarıdada baskısını artıran Beşiktaş 58. dakikada penaltıdan yararlanamadı. Yatabare topu ceza sahası içerisinde eliyle kontrol edince hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Oğuzhan topu auta dikti.

Beşiktaş iyi oynarken 10 kişi kaldı. 68. dakikada  Dusko Tosic rakibine zamansız bir müdahalede bulununca ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. 

10 kişi kalması ile Karabükspor oyunda dengeyi yakaladı ve hucum etmeye başladı. Karabükspor hucum ederken 79. dakikada penaltı atışını kaçıran Oğuzhan topu tek pasla harika bir noktaya gönderek Babel'i kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Babel'de düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-1

Geride kalan dakikalarda Karabükspor gol için yüklensede Beşiktaş kalesine topu gönderemedi ve karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 10'a yükseltirken maç fazlalığıyla liderliğe oturdu. Kardemir Karabükspor ise 5 puanda kaldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.