Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu Maçı Kar Engeline Takıldı

Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde etkili olan kar  yağışı nedeniyle saha zemini karla kaplandı. Görevlilerin yoğun uğraşları sonrası zeminin büyük bölümü temizlenirken, karşılaşma 7 dakika gecikmeyle başladı.

Mücadele sırasında oyuncuların karla yeniden kaplanan zeminde zorlandığı gözlenirken, hakem Mete Kalkavan 5. dakikada oyunu durdurarak takımları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika sahada kalarak görevlilerin zemini temizleme çalışmalarını takip eden Kalkavan, daha sonra takım kaptanları Tolga Zengin ve Güven Varol'u sahaya çağırdı.

Mete Kalkavan, Tolga ve Güven ile yaptığı kısa görüşmenin ardından maçı erteleme kararı aldı.

Karşılaşma ne zaman oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi Adnan Sevim, erteleme kararının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, müsabakanın ileri bir tarihte oynanacağını bildirdi.

Sevim, meteorolojiden alınan bilgiye göre olumsuz hava koşullarının İstanbul'da yarın da devam edeceğini kaydederek, "Bu yüzden karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Yine de nihai kararı federasyon verecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.