Öne Çıkanlar galataport Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ osman şahin türkiyenin otomobil satış sıralamasında kaçıncı 1 ağustos gündemi yunanistan da rus turistlerin oranı kaç oranında arttı çalışma bakanı süleyman Soylu'nun 19 mayıs açıklaması Çalışma bakanı açıkladı caz netaş çalışma bakanı çalışanların birikim endişesi

Beşiktaş, Şehit Tunç Uncu’nun Ailesine Ev Hediye Etti

Beşiktaş Vodafone Park yakınında meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası personeli şehit Tunç Uncu’nun ailesine İstanbul Beylikdüzü’nde bir ev hediye etti.

Kartal Yuvaları ve İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican şehit Tunç Uncu’nun annesi Kadriye Uncu’ya resmi işlemler sonrası evin tapusunu takdim etti.

Hüseyin Mican, BJK TV’ye konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tunç Uncu çok sevdiğimiz bir çalışanımızdı. Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulumuzun Tunç Uncu’nun ailesine bir sözü vardı. Bugün o sözü yerine getirmeye çalıştık. Bir nebze olsun Tunç Uncu’nun adını bu evde yaşatmaya çalışacağız. Bir vefa örneği gösterdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Şehit Tunç Uncu’nun annesi Kadriye Uncu, evin Tunç Uncu’dan kendilerine bir hediye olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

“Bu ev bize Tunç’tan hediye. O şu an yanımızda. Çünkü o şehit. İlk defa bir evim oldu. Tunç’un odasını hazırlayıp resimlerini koyacağım. Mekanı cennet olsun. Beşiktaş kulübüne çok teşekkür ediyorum, verdikleri sözü tuttular.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.