Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Beşiktaş, Sergen İle Kazanmaya Devam Ediyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Vodafone Park'ta konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. 

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 52. dakikada Burak Yılmaz (P), 70. dakikada Boateng ve 90. dakikada Lens kaydetti. Beşiktaş, Sergen Yalçın ile çıktığı ikinci maçından da 3 puanla ayrıldı. 

4. dakikada Beşiktaş'ta Burak yılmaz'ın sağ taraftan ceza sahasına gönderdiği top kaleciden sekip Diaby'nin önünde kaldı, Diaby topu boş kaleye gönderdi. Diaby'in attığı gol, top Burak'a atılırken ofsayt tespit edildiği için geçerlik kazanmadı. 

38. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Diaby'nin sağ taraftan ortasına iyi yükselerek kafa vuran Burak'ın vuruşunda kaleci topu güçlükle kornere göndererek gole için vermedi.

42. dakikada kaleci bu kez Diaby'nin ceza sahası dışı sağ çaprazdan çektiği şutunda gole izin vermedi. 

Vodafone Park'ta ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

52. dakikada Beşiktaş penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Burak Yılmaz topu filelere gönderdi. 1-0

56. dakikada Beşiktaş Burak Yılmaz ile ikinci gole çok yaklaştı. Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruş yandan auta gitti. 

70. dakikada Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Gökhan'ın sağ taraftan kale sahasına gönderdiği topu Boateng şık bir vuruşla filelere gönderdi. 2-0

76. dakikada Beşiktaş üçüncü gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Ruiz'in şutunu bu kez savunma topu çizgi üstünden uzaklaştırarak gole izin vermedi. 

90. dakikada Beşiktaş farkı 3'e çıkardı. Caner'in sol taraftan ortasına Lens şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı. Beşiktaş bu galibiyet ile puanını 36'ya yükseltirken, Gaziantep 27 puanda kaldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.