Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu abd rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Beşiktaş'tan Covid-19 Açıklaması

12 Kasım'da Beşiktaş Teknik heyetine ve futbolcularına ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde görevli idari personeline Covid-19 PCR testi uygulanmıştı. Beşiktaş bu testlerin sonucunda 3 futbolcunun testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Beşiktaş resmi sitesinden Covid-19 PCR Testi Hakkında bir bilgilendirme daha paylaştı.

Beşiktaş resmi sitesinden yaptığı paylaşımda:

"Teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde görevli idari personelimize bugün Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde, herhangi bir yeni vakaya rastlanmadığını kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.