Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Beşiktaş'tan Süper Başlangıç

Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Porto'yu 3-1 yenerek 3 puanın sahibi olarak süper bir başlangıç yaptı. 

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimize galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Talisca, 28. dakikada Cenk Tosun ve 86. dakikada Babel'den geldi. Porto'nun tek sayısını ise  Tosic 21. dakikada kendi kalesine attı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde; Porto, Monaco ve Leipzig ile G grubunda yer alan Beşiktaş ilk maçında deplasmanda Porto ile karşılaştı. 

13. dakikada Quaresma sağdan harika ortasına Talisca ceza sahasında kafayla müthiş vurdu ve topu filelere gönderdi. 0-1
21. dakikada Porto beraberliği yakaladı. Porto Tosic'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. 1-1 
28. dakikada temsilcimiz yeniden öne geçti. Cenk Tosun ceza sahası dışından mükemmel vurdu ve topu filelerle buluşturdu. 1-2
İlk 45 dakika temsilcimiz Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci yarıda temsilcimiz 2-1'lik skoru koruma adına maça temkinli başladı. Oyunu orta alana yıkan temsilcimiz kontra ataklarla farkı açmaya çalıştı. Temsilcimiz Beşiktaş istediğini ve farkı ikiye çıkarn golü 85. dakikada buldu. Bu dakikada Negredo ve Babel'in müthiş paslaşmaları sonrası Babel düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkaran golü attı. 1-3

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçında Porto karşısında üç puanı üç golle aldı ve şampiyonlar ligi'ne iyi bir başlangıç yapmış oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.