Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit fetö adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Beşiktaş Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi son maçında deplasmanda Alman ekibi  Leipzig'i 2-1 mağlup ederek grubu lider ve galibiyetle tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen temsilcimiz Beşiktaş gruptaki son maçında deplasmanda Leipzig ile karşılaştı. Beşiktaş, Leipzig karşısında son dakikada attığı golle rakibini 2-1 yenerek gruptan yenilgisiz ve lider olarak bir üst tura çıktı.

Beşiktaş 10. dakikada penaltı kazandı. Lens'in ceza alanı içinde  düşürülmesine hakem tereddütsüz penaltı konkasını gösterdi. Topun başına geçen ispanyol oyuncu Negredo fileleri havalandırdı. 0-1

İlk yarının sonlarına doğru rakip Leipzig temsilcimiz karşısında etkili olduysa bile kalede Tolga gole izin vermedi ve ilk yarı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Leipzig temsilcimiz Beşiktaş karşısında etkili başladı ve 52 ve 57. dakikada Leipzig kalecimiz Tolga ile karşı karşıya kalmasına karşın Tolga Zengin maç eksikliğine rağmen sahada yıldızlaşarak geçit vermedi.

77. dakikada Tolga bir kez daha Leipzig atağında gole izin vermedi. Bruma'nın sert şutunda müthiş uzandı ve topu kornere gönderdi.  

Maç böyle bitecek derken goller gelmeye başladı. 87. dakikada Leipzig Keita'nın attığı golle beraberliği yakaladı. 1-1

90. dakikada bu sefer gol temsilcimizden geldi. Orkan'ın pasıyla ceza sahasında bir anda topla buluşan Talisca, gelişine bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-2

Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz deplasmandan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş bu galibiyetle grubu yenilgisiz ve 14 puanla lider olarak tamamladı. Leipzig ise grubu 3. olarak tamamladı ve yoluna UEFA kupasında devam edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.