Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne Veda Etti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu karşılaşmasında Rivo Ave'ye penaltı atışları sonunda 5-3 mağlup olarak Avrupa defterini kapattı. 

15. dakikada Beşiktaş öne geçti. Necip sağ taraftan markaj altında ceza sahasına nefis bir orta yaptı, Güven kale sahası üstünde kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 1-0

34. dakikada Beşiktaş için şansız bir andı. Bu dakikada Güven’in şık ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Dorukhan’ın kaleciyle karşı karşıya durumda yaptığı vuruşta top direkten döndü.

42. dakikada Beşiktaş 2. Gole çok yaklaştı. Lens’in sağ taraftan ceza sahasına ortaladığı topa Güven gelişine vurdu, top kaleciden döndü. Dönen topu takip eden Dorukhan’ın vuruşunda top yandan auta gitti.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 

85. dakikada Rio Ave Bruno Moreira’nın golüyle eşitliği sağladı. 1-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı ve uzatmalara gidildi. 

119. dakikada Defans arkasına atılan topa hareketlenen Gökhan ceza sahası içinde markaj altında şutunu çekti, top dışarı gitti.

120. dakikada Beşiktaş kalecisi Utku Rivo Ave atağında mutlak bir golü önleyerek turu penaltı atışlarına taşıdı. 

İkinci uzatma dakikalarından da gol sesi çıkmadı ve tur atlayan takım penaltı atışları sonunda belli olacak. 

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşRivo AveRivo Ave
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.