Öne Çıkanlar TürkiyeİşBankası Muhbir tsk Zerrin Karslı vakıfbankın yıllık karı ne kadar meclis genel kurulu Vardy Sevmek Yüzünden filminin başrol oyuncuları chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu operasyon sertaç haybat memur

Beşiktaş Vodafone Park'ta Yıkıldı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Karşılaşmada Siyah Beyazlı ekip Oğuzhan, Babel ve Quaresma ile ilk 15 dakikada etkili olan ekipti. 5. dakikada Tolgay'ın ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Oğuzhan'ın vuruşunda top auta gitti.

8. dakikada Oğuzhan'ın sağdan ortaladığı topa ceza sahası içi sol çaprazda Babel gelişine vuruşunda top kaleciden döndü.

14. dakikada bu sefer direğe takıldı. Quaresma'nın serbest vuruşunda barajdan seken top kalecinin müdahalesi sonrası direkten geri döndü.

Beşiktaş gol ararken kalesinde golü gördü. 20. dakikada Doukara’nın golüyle Antalyaspor deplasmanda öne geçti. 0-1

Beşiktaş golün şokunu atlatamadan kalesinde ikinci golü gördü. 24. dakikada Hakan Antalyaspor'un ikinci golünü kaydetti. 0-2

Beşiktaş iki farklı geriye düştükten sonra farkı 1'e indiren golü erken buldu. 26. dakikada Antalyaspor kalecisinin uzaklaştırmak istediği topa Negredo beklemeden kafayla topu filelere gönderdi. 1-2

33. dakikada fark yeniden ikiye çıktı. Antalyaspor Yekta'nın şık golüyle yeniden farkı ikiye çıkardı. 1-3

Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Beşiktaş vardı. Antalyaspor sahasına oyunu yıkan siyah Beyazlılar aradığı golü 56. dakikada Pepe ile buldu. Bu dakikada Quaresma'nın sağdan ortaladığı topa ceza sahasında müthiş yükselen Pepe kafayla topu filelere gönderdi. 2-3

70. dakikada Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaştı. Quaresma'nın sağdan ortaladığı topa Larin kafayla vurdu, kaleci güçlükle topa müdahale ederek gole izin vermedi.

80. dakikada bu sefer babel ile beraberlik golüne yaklaşan Beşiktaş'a Antalyaspor kalecisi bir kez daha izin vermedi. Babel'in ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunda kaleci topu son anda kornere çeldi.

Beşiktaş, 89. dakikada bu sefer direğe takıldı. Gökhan Gönül'ün sağdan ortasına Pepe çıok iyi yükselerek yaptığı kafa vuruşunda top direkten döndü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Antalyaspor deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşBJKBJK Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.