Öne Çıkanlar Sezai Aydın ING Grubu Haberleri Per Johannes Hopf Nisan ayına ilişkin ödemeler dengesi Böyle Bir Şey Aramıyoruz Galatasaray Ziraat Türkiye kupasında kimle eşleşti Galatasaray Yenildi mi?. faysal yarıyıldız haberleri ahmet bağran aksoy Pepenin sözleşmesi atatürkçü düşünce derneği 15 temmuz için ne dedi hülya avşar

Beşiktaş'lı Futbolcu Cenk Tosun Dünya Evine Girdi

Beşiktaş'lı futbolcu Cenk Tosun Evlendi. Cenk Tosun Ece Akgündüz ile dünya evine girdi.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, siyah-beyazlı oyuncunun, şahitliklerini Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yaptı.

Nikah törenine Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş ve futbolcular, ikilinin ailesi katıldı.

Beşiktaş kulübü, Cenk-Ece Tosun çiftine mutluluklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.