Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Beşiktaşlı Josef de Souza’dan TEGV Çocuklarına Anlamlı Bağış

Beşiktaşlı futbolcu Josef De Souza, takımının Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettiği maçta gol attığı kramponu ve formayı, TEGV yararına açık artırmaya çıkardı.

 

Beşiktaş’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef De Souza’dan TEGV çocuklarına anlamlı bir destek geldi. Josef De Souza, 17 Ocak 2021 tarihinde Vodafone Park’ta oynanan ve Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettiği maçın ikinci yarısında giydiği formayı ve gol attığı kramponu, daha fazla çocuğa nitelikli eğitim desteği sağlamak için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına açık artırmaya çıkardı.  

www.matchwornshirt.com sitesi üzerinden yapılan satıştan elde edilen gelir, TEGV’e bağış olarak aktarılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.