Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay ekonomi haberleri atatürk

Beşiktaş’ta İstifa

Önümüzdeki sezonlardan itibaren amatör şubelerde küçülme kararına giden Beşiktaş’ta, amatör şubelerden sorumlu Erdal Karacan istifa etti.

Ekonomik tedbirler çerçevesinde faaliyet dondurma yoluna giden yönetim, amatör şubelerde değişikliğe gidecek. Erkek voleybol ve kadın basketbol şubelerinin faaliyetlerinin en az 1 sezon dondurulması düşüncesi gelecek toplantıda karara bağlanacak. Hentbol şubesinde büyük oranda bütçe kesintisi olacak. Erkek basketbol şubesi faaliyetlerine sponsor desteği ile devam ederken boks, güreş, briç, atletizm gibi diğer şubelerin kararı da toplantıda verilecek. Bu olanların ardından amatör şubelerden sorumlu Erdal Karacan görevinden istifa ettiğini duyurdu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.