Öne Çıkanlar TürkiyeİşBankası Muhbir tsk operasyon Zerrin Karslı vakıfbankın yıllık karı ne kadar meclis genel kurulu Vardy Sevmek Yüzünden filminin başrol oyuncuları chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu sertaç haybat memur

Beşiktaş’tan KAP’a Mario Gomez Açıklaması

Beşiktaş’a 30 Temmuz 2015 tarihinde kiralık olarak gelen ve Türkiye’de hem şampiyonluk hem gol krallığı yaşayan Mario Gomez hakkında bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirimde bulunuldu.
 
Beşiktaş KAP’a yaptığı açıklamada, Alman futbolcunun 2016-2017 sezonu başlangıcında Fiorentina’dan Wolfsburg’a transfer olduğu hatırlatarak, şu ifadeleri kaydetti:
 
“Fiorentina Kulübü tarafından Şirketimize yapılan bildirimde, Wolfsburg Kulübü tarafından bu transfer nedeniyle kendilerine ödenecek toplam transfer bedelinin 1.050.000 Avro olduğu, bu kapsamda Şirketimizin bu bedel içinden 525.000 Avro'ya hak kazandığı bildirilmiştir.
  
Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Hukuk Müşavirliği tarafından, olası yargısal işlemlerin uluslararası boyutunu da dikkate  alarak, Fiorentina Kulübü, Wolfsburg Kulübü, her iki Kulübün bağlı olduğu federasyonlar ve Ülke makamlarından temin edilen belgelerin incelenmesi tamamlanmış olup bu aşamada ilave hukuki yollara başvurulmaması yönünde karar alınmıştır. İleride, süreçte değişiklik meydana gelmesi halinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.