Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

“Bir Olduk, Birlik Olduk, Beraber Olduk, Kenetlendik Ve Bugün Kupayı Aldık”

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Bir olduk, birlik olduk, beraber olduk, kenetlendik ve bugün kupayı aldık. İnşallah Pazar günü de Allah’ın izniyle Başakşehir’i yenip şampiyonluk turumuzu Türk Telekom Stadyumu’nda atmak istiyoruz. Galatasaray bir yerde kupa görmesin, gördüğü zaman gözünü ona diker ve onu alır." dedi. 

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Akhisarspor’u 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nı 18. kez kazandığı karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak açıklamasında; “Yine rekorlar kırıyoruz. 18. kez Ziraat Türkiye Kupası’nı Galatasaray kazandı. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Baştan beri ifade ettiğim gibi biz Ziraat Türkiye Kupası’na çok önem veriyoruz. Kazanmak çok istiyorduk. Bu kupayı sabah erkenden Ziraat Bankası’na götüreceğim. Genel Müdürü Hüseyin Bey ve Genel Müdür Yardımcısı Musa Bey inşallah içini para doldurup bana geri iade ederler. Çünkü ihtiyacımız vardı. Türk futboluna yaptıkları katkıdan dolayı Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı’ndan en alt kademesine kadar hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Kupayı aldığımız için de çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Pazar günü oynayacağımız Başakşehir maçı öncesi hep camiamıza, hem takımımıza, hepimize büyük bir moral oldu bu kupa. Hazırlıklarımıza yarından itibaren başlayacağız. Soyunma odasında çok güzel şeyler yaşandı. Mustafa Cengiz Başkanım da soyunma odasına geldi. Bir olduk, birlik olduk, beraber olduk, kenetlendik ve bugün kupayı aldık. İnşallah Pazar günü de Allah’ın izniyle Başakşehir’i yenip şampiyonluk turumuzu Türk Telekom Stadyumu’nda atmak istiyoruz. Galatasaray bir yerde kupa görmesin, gördüğü zaman gözünü ona diker ve onu alır. Yıllar önce yine Sivas’ta bir şampiyonluğumuz olmuştu 5-3 kazanmıştık. İnşallah önümüzdeki hafta Başakşehir maçından sonra Sivas’a gelip son maçımızı oynayacağız ve ligi tamamlayacağız. Sivas taraftarlarına da bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Akhisarspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Abdurrahim Albayrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.