“Bizim, Es Geçeceğimiz Tek Bir Sezon Dahi Olamaz”

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "12. olarak devraldığımız futbol takımımızı, yeni yapılanmamızla birlikte üst sıralara taşıdık. Her ne kadar elimizden gelenin en iyisini yapmış olsak da biliyoruz ki Beşiktaş’ın hedefi daima şampiyonluktur. Bizim, es geçeceğimiz tek bir sezon dahi olamaz." açıklamasında bulundu. 

Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin ağustos sayısında Camia ve taraftarlara seslendi:

Meşakkatli bir sezonun sonuna geldik. Bu sezon, sonradan devraldığımız, dünyayı saran bir salgınla alt üst olan ve bir daha yaşamak istemeyeceğimiz yavan bir sezondu. Ancak biz, göreve geldiğimiz günden itibaren şartlar ne olursa olsun Beşiktaş armasını en tepeye çıkarmak için yoğun mesai harcadık, büyük fedakârlıklar yaptık. Üstümüze giydiğimiz bu kutsal gömleğin daha fazlasını gerektirdiğinin de farkındayız.

12. olarak devraldığımız futbol takımımızı, yeni yapılanmamızla birlikte üst sıralara taşıdık. Her ne kadar elimizden gelenin en iyisini yapmış olsak da biliyoruz ki Beşiktaş’ın hedefi daima şampiyonluktur. Bizim, es geçeceğimiz tek bir sezon dahi olamaz. Yeni sezonda, yapılanmamızı sürdürerek gerek yerli gerek yabancı fakat mutlak surette nitelikli genç oyuncularımıza yapacağımız yatırımlarla takımımızı özlenen günlerine kavuşturacağız.

Öte yandan, basketbol takımımızda da değişimi sürdürüyoruz. Yaptığımız önemli anlaşmalar neticesinde geleceği parlak sporcuları kadromuza kattık. Sadece kadromuzu değil, salonumuz olan emektar Akatlar Arena’yı da yeniliyoruz. Parkede ve salonun çeşitli bölgelerinde yapacağımız değişikliklerle basketbol takımımız, yeni sezona adeta küllerinden doğmuş bir şekilde başlayacak. Gençlere yönelmemiz, hedeften uzaklaştığımızın değil aksine daha sağlıklı adımlarla hedefe yürüdüğümüzün göstergesidir. Bu sürecin hem takımlarımıza hem de ülkemize çok faydalı olacağı kanaatindeyiz.

Taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. ‘Bırakmam Seni’ kampanyamızın ilk aşamasında gönüllerinizden koptuğunca yaptığınız bağışlar bizleri çok mutlu etti. Bu ay, kampanyamızda da yeni bir sürece adım atacağız. Ağustos ayının başında gerçekleştireceğimiz canlı yayınla yine dünyanın dört bir yanında kalbi Beşiktaş ile atan herkesin desteğini bekliyor olacağız. Geride bıraktığımız bu çetrefilli süreci en hafif hasarla atlatmamızın yolu, kampanyamıza vereceğiniz içten destekleriniz olacak.

Sabah uyandığımızda ilk düşündüğümüz, gece uyumadan önce son düşündüğümüz Beşiktaş’ın akıbetidir. Verdiğimiz sözleri tutacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeni sezonda, sizlerin de desteğiyle hedeflerimize ulaşacağımızdan ve bembeyaz bir sayfaya başarılarımızı yazacağımızdan hiçbir kuşkum yok. Yeter ki Beşiktaş’ı bırakmayalım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.