Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Boluspor’un Forma Sponsoru Eminevim Oldu

Türk sporuna desteğini devam ettiren Eminevim, TFF 1. ligde mücadele eden Boluspor Futbol Takımı’nın forma göğüs sponsoru oldu.

Boluspor kulüp merkezinde düzenlenen törende Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, 2019-2020 sezonunun sponsorluk anlaşmasına imzaları attı. Bir yıl boyunca devam edecek sponsorluk anlaşmasıyla Boluspor Futbol Takımı’nın formasında Eminevim logusu yer alacak. Ayrıca Bolu Atatürk Stadyumu’nda anlaşma çerçevesinde tanıtım çalışmaları yürütecek, statta reklamlar ve görsel giydirmeler yapılacak.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim’in Boluspor’un gücüne güç katacağını belirterek şunları söyledi: “Boluspor ile bir yıl boyunca devam edecek bir sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Bu anlaşmanın hem markamıza hem de Boluspor’a hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar ülke ekonomisine, istihdamına ve bilime önemli katkılar sağlayan Eminevim, ülkemizin kalkınmasında büyük önem taşıyan spora da destek olmayı sürdürüyor. Bundan sonra da Türk sporuna desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu anlamda Boluspor’a vereceğimiz desteğin onların gücüne güç katacağına inanıyorum ve kendilerine başarılı bir sezon diliyorum.” dedi. 

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ise Eminevim’e verdiği katkılardan ötürü teşekkürlerini sunarak yapılan bir yıllık sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
Boluspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.